dimarts, 24 d’abril del 2012

La Pesca del Salmón en el Yemen (Salmon Fishing In The Yemen)



La Pesca del Salmón en el Yemen (Salmon Fishing In The Yemen)
Comèdia romàntica.
Director: Lasse Hallström
Repartiment: Ewan McGregor, Emily Blunt i Amr Waked

Un xeic que sent passió per la pau que li proporciona la pesca del salmó vol enriquir el seu poble i somnia amb portar aquest esport al mig d’un desert no massa amigable. Un expert en piscicultura és consultat per fer realitat la visió del xeic.








Fa molt poc vam poder veure Ewan McGregor a Indomable (Hayware), és un d’aquell actors tot terreny que en comèdia romàntiques ja té bones experiències i bons resultats (Big Fish per exemple) com es força conegut, pot ser millor parlar dels seus nous projectes com Lo Imposible (dirigida per l’espanyol Juan Antonio Bayona; Jack The Giant Killer (Joan i la Mongetera Màgica)  també intervindrà en una nova sèrie de televisió The Corrections que s’espera estrenar el proper any.

Emili Blunt la podem recordar de El Diablo Viste de Prada i l’any passat la vam veure junt a Matt Damon a Destino Oculto.

A Amr Waked el podeu revisitar en un altre paper de xeic a Syriana (2005) on treballava amb George Clooney; també va sortir a Contagio (2011) però sense aparèixer als crèdits.

Lasse Halström va tenir el seu primer èxit a Mi Vida Como Un Perro (1985), déu anys més tard va filmar Algo de que Hablar;  també ha estat el director de Las Normas de la Casa de la Sidra (1999) o Chocolat (2000). 
   






Continuen
Viaje al Centro de la Tierra 2
Lorax
Todos los Días de Mi Vida
Los Juegos del Hambre
Intocable
Grupo 7
Battleship
La Fría Luz del Día

Veure Horaris OCINE


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada