dimarts, 14 d’agost del 2012

Estrenes: El Legado de Bourne (The Bourne Legacy)



Un nou heroi per donar continuïtat a un del grans èxits de cinema d’acció de la dècada, si Bourne ja no és Bourne, ens deixa el seu llegat i qui ara pren el rol protagonista és tant eficaç, eficient i bon lluitador com ell.



Direcció: 
Tony Gilroy, és guionista  no només d’aquest lliurament de la Saga Bourne, sinó també  de les tres anteriors; però també és el guionista de Pactar con el Diablo o La Sombra del Poder, i ha realitzat també  l’adaptació de Armageddon, o va escriure Michael Clayton i Duplicity, va ser precisament amb aquestes dues darreres pel•lícules que es va iniciar a la direcció, per tant aquest Legado de Bourne és la seva tercera experiència com a director.

Repartiment
Jeremy Renner va fer força televisió abans de fer cinema a la gran pantalla, pot ser el podeu recordar de S.W.A.T. Los Hombres de Harrelson (Brian Gamble), o a El Fin de la Inociencia (Gus Maitland), però la seva popularitat s’inicia en una pel•lícula on far dos paper i on no surt acreditat: Thor, en ella era Clint Barton i Hawkeye (Ull de Falcó) i serà reprenent aquest paper que el trobem a Marvel Los Vengadores.  Probablement ara la seva popularitat es dispari gràcies a aquest Aaron Cross.  De mentre us avanço que córrer el rumor que participi a Mission Impossible 5

Edward Norton fa el paper del Coronel Retirat Eric  Byer. Norton és un d’aquells actors tot terreny que tant pot fer de Hulk (Burce Banner al 2008)  o The Italian Job (2003) o el mag de “El Ilusionista (2006) o El  Narrador a El Club de la Lucha (1999) o aquell noi amb dues personalitats – o pot ser nor – a Las Dos Caras de la Verdad (1996)

Rachel Weisz també és un actriu de llarg recorregut, i tot i que el primer pensament ens pot portar a veure-la en l’arqueòloga de la Momia I i II, no podem deixar de costat altres intervencions molt variades, com la Dra. Lily Sinclair a Reacción en Cadena (1996),  o en el paper de Tania Chernova a Enemigo a las Puertas, pel•lícula que va interpretar amb Joseph Fiennes (2001) ,  no podem tampoc oblidar les seves interpretacions a  El Jurado, Constantine (on tenia de nou com a company a Keanu Reeves); El Jardinero Fiel amb Ralph Fiennes, (ha tingut als dos germans Fiennes com a parelles cinematogràfiques); també va actuar a les ordres d’Alejadro Amenábar en Ágora fent d’Hypatia (2009). Fa molt poc la vam poder veure a Detrás de las Paredes fent de Libby (2011).
Completen el repartiment: Scott Glenn (Silverado, Límite Vertical); Stacy Keach; Donna Murphy (Spider-Man 2); Michael Chernus (Men in Black 3 ) entre d’altres.

Enllaços a articles anteriors de El Legado de Bourne
1 Noticia 30 d'Abril
2 Noticia 4 de Juny

Veure Horaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada