dijous, 18 d’octubre del 2012

Looper




Looper
Trobareu en aquest enllaç que ja us vaig parlar de Looper fa molt mesos perquè apuntava com a una de les pel•lícules més esperades, i cal dir que arriba amb unes puntuacions molt altes per part del públic dels països on ja s’ha estrenat. Compta en el seu repartiment amb Bruce Willis, Josep Gordon-Levitt i Emily Blunt.  



Es tracta d’una pel•lícula d’acció i ciència ficció, que succeeix el 2074  amb viatge al passat fins el 2044, per cometre un assassinat ordenat per la màfia.
Joseph Gordon-Levitt, està vivint en aquest moment una etapa molt dolça en la seva carrera, que va començar l’any 1988, amb set anys, es per tant un d’aquells actors infantils que han superar el risc de quedar-se en el camí i no poder desenvolupar una carrera de llarg recorregut, (segur que l’heu vist alguna vegada a la sèrie de televisió Cosas de Marcianos, tot i que pot ser el veu poder veure a Enredos de Familia que va ser una de les primeres sèries a on va treballar), s’ha dedicat també molt activament al cinema des del 2008, i l’hem pogut veure fa poc  El Caballero Oscuro: La Leyenda Renace o Sin Frenos, i com us vaig anunciar també fa pocs dies, està present també a Lincoln d’Steven Spielberg que s’estrenarà el proper gener. Gordon-Levitt fa el mateix paper que Bruce Willis, qui darrerament apareix en pel•lícules més que com a protagonista per extensió de temps en pantalla, perquè el seu nom aporta volada a les pel•lícules, així l’hem vist a Los Mercenarios 2 o  La Fría Luz del Día.

Emily Blunt ha estat fa molt poques setmanes també en pantalla amb Eternamente Comprometidos o fa uns mesos a La Pesca de Salmón en el Yemen. Entre els actors del repartiment apareix també Jeff Daniels (Dos Tontos Muy Tontos, Speed, Good Night, and Good Luck)

El director és Rian Johnson, qui també ha fet el guió, sent el primer llarg metratge que en arriba d’ell. La música és de Nathan Johnson.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada