dijous, 15 de novembre del 2012

Amanecer Parte 2



Amanecer Parte 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn  - part 2) 

Darrer lliurament de la Saga, molt esperat. La trama gira entorn al que succeeix als Cullens un cop nascuda Renesmee que els portarà a barallar-se amb els Volturi.  Poc que afegir envers als actors i actrius, molt coneguts del seguidors de la saga: Robert Pattinson (Edward Cullen), Kristen Stewart (Bella), Taylor Lautner (Jacob Black), Petar Facinelli (Dr. Carlisle Cullen), Elisabeth Reaser (Esme Cullen); Ashley Greene (Alice Culen), entre d’altres. L’actriu que interpreta a Renesmee és Mackenzie Foy que a intervingut a sèries de televisió com ara Hawai 5.0 o FlashForward).




El director és Bill Condon, qui va fer la primera part i que el 1998 va dirigir un bon drama (Dioses y Monstruos)
L’equip de guionistes està composat per Melissa Rossenberg, qui va fer també el guió de Luna Nueva,  Eclipse i Crepusculo,   i qui té força experiència a TV, fent guions a Dexter. L’autora de la novel•la es Stepenie Meyer, la qual ja té en previsió d’estrena l’adaptació al cine de la seva següent novel•la La Huésped (The Host) pel març de 2013.
La música original és de Carter Burwell qui ja va musicar Crepusculo i Amanecer Parte 1, també, No es País para Viejos, o Destino de Caballero.






Per no enganyar ningú cal dir que les votacions de més 11.000 votants internacionals  recollida a la major base de dades sobre el món dels cinema, i que correspon a d’altres tants espectadors que ja han vist la pel•lícula, li donen una mitja d’aprovat justet. Ara bé això no vol dir que els enamorats de la sèrie, que són molts, no la trobin excel•lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada