divendres, 21 de desembre del 2012

El Hobbit: Un Viaje Inesperado




El Hobbit: Un Viaje Inesperado
Trobarem en aquesta pel•lícula alguns del actors i personatges de El Senyor dels Anells, ja que de fet El Hobbit forma part d’un conjunt de llibres escrits per John Ronald Reuel Tolkien, i de fet va ser el primer d’aquests llibres. Així que tornarem a trobar-nos amb Gandalf (Ian McKellen), Ian Holm (fent de vell Bilbo),  Elijah Wood (Frodo), Hugo Weaving (Elrond), Cate Blanchett (Galadriel), Christoper Lee (Saruman), Andy Serkis (Gollum), però l’actor principal d’aquesta pel•lícula és Martin Freeman qui interpreta a Bilbo Bolson o Bilbo Saquet, segons la veieu en castellà o en català, ja que s’ha traduït el cognom original Baggins. Com l’altre vegada ens trobarem amb tres lliuraments, previstos la segona part, La Desolació de Smaug pel 2013 i la tercera part,  Partida i Retorn pel 2014. Martin Freeman ha protagonitzat per exemple la sèrie de televisió Sherlock, on feia el paper de Dr. Watson.



La pel•lícula arriba amb una bona acollida per part del públic que ja la ha pogut veure i explica la història de Bilbo, un curiós Hobbit, i les seves aventures amb un grup de nans que cerquen el tresor robat pel drac Smaug.
La direcció és de Peter Jackson, qui ja dirigir El Senyor dels Anells, el guió és de Fran Walsh, Philippa Boyens, Guillermo del Toro i el propi Jackson.  La música és de Howard Shore qui va posar la música a la trilogia del Senyor dels Anells, i també va musicar, La Invención de Hugo, La Saga Crepúsculo: Eclipse, El Aviador, Gangs of New York, Crash, Seven, entre d’altres.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada