divendres, 22 de febrer del 2013

La Jungla: Un Buen Día para Morir (A Good Day to Die Hard)



La Jungla: Un Buen Día para Morir (A Good Day to Die Hard)
El nostre ja més conegut John McClane viatja a Rússia on es troba amb el seu fill, que és un operatiu de la CIA. Tots dos viuran situacions que els portaran al límit.











Bruce Willis dona vida per cinquena vegada aquest personatge (tot i que sovint en les seves pel•lícules es pugui creure que es canvia el nom però no l’essència d’un tipus de personatge que es repeteix un i altre cop, tot i que cal també reconèixer que és molt ben acollit per un públic que li és fidel); li acompanyen Jai Courtney ( Jack McClane) interpretant el paper de fill de Bruce Willis; probablement reconeixereu aquest actor perquè fa poc es donava a la televisió la sèrie Spartacus i ell feia el paper de Varro, l’amic ros d’Startaco a qui aquest darrer ha de matar en un combat pel caprici d’un jove adolescent;  també ha participat a Jack Reacher en el paper de Charlie. El paper de la filla ho interpreta Mary Elizabeth Winstead qui ja ho interpretar en La Jungla 4.0m; feia també de Mary Todd Lincoln a Abraham Lincoln: Cazador de Vampiros.

La direcció és de John Moore  qui ja ha dirigit pel•lícules com Tras la Línia Enemiga; La Profecia, El Vuelo del Fénix. La música és de Marco Beltrami qui va musicar La Jungla 4.0, però també La Mujer de Negro, Las Sesiones, La Cosa, La Profecia, entre moltes altres.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada