divendres, 22 de febrer del 2013

Un Plan Perfecto (Gambit)




Un Plan Perfecto
Colin Firth (El Discurso del Rey) interpreta a Harry Deane un conservador d’art que decideix venjar-se del seu cap venent una falsificació d’una obra de Monet, però li cal per poder fer-ho l’ajut d’una inestable i excèntrica dona que interpreta Cameron Diaz que a més és una veritable cow boy, reina dels “rodeos”.






Entre els actors del repartiment joies com Alan Rickman (professor Severus Snape a Harry Potter, i a la  fi el més estimat dels personatges votat pels fans d’aquesta sèrie de pel•lícules a través d’internet; ha sigut també el dolent a la primera Jungla de Cristal o a Robin Hood Principe de los Ladrones, però ha fet també papers romàntics a Sentido y Sensibilidad  any 1995 o a Love Actually l’any 2003); Stanley Tucci altre expert en dolents, però a la vegada actor capaç de donar vida tota mena de personatges, ha participat a Juegos del Hambre, a El Diablo Viste de Prada, a ¿Bailamos? entre moltes altres (de fet li manquen 3 per arribar a les 100 interpretacions de papers diferents), una actriu poc coneguda però amb 251 paper diferents interpretats, que intervé en aquesta pel•lícula és Cloris Leachman que entre els anys 1955 i 1962 havia participat en algunes de les produccions que Hitchcock havia fet per a la televisió i que va iniciar la seva carrera l’any 1947.
El director és Michael Hoffman qui ha fet comèdies com Escándalo en el Plató , El Sueño de una Noche de Verano (any 1999 amb Michelle Pfeiffer i Kevin Kline) o La Última Estación l’any 2009, amb molt bones crítiques del públic.
La música és de Rolfe Kent, qui ha musicat Los Pingüinos del Sr. Poper, Novia por Contrato, Una Rubia muy Legal 2 entre d’altres. El guió és dels germans Cohen, la pel·lícula és un remake de la de mateix títol de 1966
  


Aquest trailer recull algunes escenes dela pel·lícula original de 1966 Gambit interpetada per Michael Caine i Shirley MacLain

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada