divendres, 8 de març del 2013

Hermosas Criaturas (Beautiful Creatures)



Hermosas Criaturas  (Beautiful Creatures)
Ethan vol anar-se de la ciutat on viu, troba a una noia misteriosa, junts descobriran foscos secrets en relació a les seves famílies, la seva història i la seva ciutat, tot dins d’una historia de criatures fantàstiques.
Alden Shrenreich fa d’Ethan Wate és un actor del qual només s’ha estrenat al nostre país Tetro (2009), Alice Englert és una actriu sense cap pel•lícula estrenada. A canvi el repartiment compte amb Jeremy Irons, actor amb una llarga llista d’interpertacions que inclou des de Jungla de Cristal: La Venganza;  M. Butterfly, a Dragones y Mazmorras o El Mercader de Venecia  o El Reino de los Cielos, o Eragon) Emma Thompson ( Men in Black 3, Sybil Trelawney a la sèrie Harry Potter entre moltes altres, Viola Davis (Criadas y Señoras) , Thomas Mann (Proyecto X) i que també apareix al repartiment de Hansel y Gretel: Cazadores de Brujas

El guió i la direcció és de Richard LaGravenese  ( guionista de El Amor Tiene Dos Caras, Agua para Elefantes, i guionista i director de  Posdata: Te quiero; director de Diarios de la Calle)

La música és de Thenewno2, qui havia posat música a sèries de televisió com Conan o Talking Show com el de Jay Leno (2013) o Conan O’Brien (2009)

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada